fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Palatul de la Miazanoapte”, de Carlos Ruiz Zafon (Editura Polirom)

palatul-de-la-miazanoapte_1_produsPlasata in Calcutta, in anii ’30, actiunea romanului Palatul de la Miazanoapte debuteaza intr-o noapte intunecoasa, cand un tanar locotenent englez incearca sa salveze doi gemeni abia veniti pe lume, de o amenintare inimaginabila.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=76fe2b5bf”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

In ciuda ploii ingrozitoare si a pericolului teribil care pandeste la fiecare colt de strada, locotenentul reuseste sa-i aduca la adapost, insa cu pretul propriei vieti. Multi ani mai tarziu, in ajunul zilei de nastere a celor doi gemeni, amenintarea misterioasa revine in vietile lor. Acesta e subiectul unuia din primele romane ale lui Carlos Ruiz Zafon, o istorie fantezista, indrazneata si scrisa cu un mare talent de povestitor.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reduceri intre 25% si 84% la carti care satisfac curiozitati :)

Next Article

Ca ea nu e nimeni, de Kristin Billerbeck (Editura Lider)

Related Posts

Total
0
Share