fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

«Pentru totdeauna», de Cathy Kelly (Editura Polirom)

9440_1Acest roman ne prezinta viata obisnuita a trei fete dintr-un mic orasel al Irlandei. Mel, o femeie ambitioasa care isi doreste o familie si o cariera de succes, Daisy care viseaza sa aiba un copil impreuna cu iubitul ei si Cleo care intentioneaza sa termine facultatea pentru a putea prelua conducerea hotelului familiei.

Insa visele celor trei fete se spulbera atunci cand in micul orasel apare si o alta femeie, Leah. Astfel, datorita unor imprejurari neprevazute cele trei sunt aduse impreuna. Ele trebuie sa isi gaseasca curajul pentru a trece peste toate problemele si pentru a descoperi ce este mai bine pentru ele.

[button target=”_blank” style=”” class=”” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=b7e7795bc&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.adevarulshop.ro%2Flibrarie%2Fcartile-fetelor-20%2Fpentru-totdeauna.html”]Cumpara cartea de aici[/button]
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Nemira ne invita pe 6 martie la "Povesti cu si despre femei"

Next Article

«Oase migratoare», de Iulian Tanase (Editura Nemira)

Related Posts

Total
0
Share