fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Peste 100.000 de carti cu reduceri de pana la 40% + Transport GRATUIT

Librarii iscusiti au dat startul promotiilor de inceput de an. Pentru luna ianuarie peste 100.000 de carti au reduceri de pana la 40%, multe dintre ele sunt in lichidare de stoc si le gasesti cu reduceri si mai mari. Pe langa reduceri te bookuri in continuare si de transport gratuit, asa ca-ti poti alege orice carte, indiferent de cat de mic este pretul ei. Libraria este una de incredere, asa ca-i poti testa chiar si cu o carte care nu depaseste 2-3 lei :-).

Vezi si articolele noastre speciale pentru reducerile de la Editura Leda si promotia speciala Nemira in care primiti si o carte cadou.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=9a6f02fef&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.libris.ro%252F”]Vezi aici toate cartile din promotie[/button]

promo_ianuarie_libris

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cartile tale favorite, acum sunt mult mai accesibile. 40% reducere la toate cartile!

Next Article

A aparut revista Bani de pe Mapamond, nr. 66

Related Posts

Total
0
Share