fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Pofta de ciocolata, de Care Santos

pofta de ciocolataDin martie 2016, Editura Humanitas ne aduce o noua remarcabila poveste semnata de Care Santos. Romanul Pofta de ciocolata a fost distins cu Premio Ramon Llull, cel mai important premiu literar catalan. Cartile scriitoarei Care Santos sunt traduse in peste 20 de tari.

Despre cartea Pofta de ciocolata:

Sara, Aurora, Marianna – trei femei din trei secole, unite de pasiunea pentru ciocolata, carora destinul le-a scos in cale aceeasi ciocolatiera fina, din portelan alb, produsa in Secolul Luminilor in manufacturile de la Sèvres. Un triptic fascinant, care reface, in sens invers, in scriituri si pe tonalitati diferite, dincolo de captivantele istorii personale, povestea parfumatei bauturi coborand in timp din prezent pana in secolul XVIII, de la sofisticata ciocolata cu condimente de astazi la cea artizanala. „Aerul pe care il respira“ personajele – reale si imaginare, imbibat de aromele ciocolatei si de magia ariilor celebre, le imbiba, la randul lui, toate trairile – dragoste, tradare, dorinte, ambitii – in orasul dulciurilor si al operei, Barcelona.

„Imi place sa construiesc o poveste pornind de la lucruri marunte, iar ciocolata este unul dintre lucrurile marunte care imi ofera pretextul de a vorbi despre istoria mare.“ – Care Santos

Cartea poate fi cumparata de Libris sau Elefant.

Save

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
otrava iubirii

BookFashion: Cum se poartă cartea ”Otrava iubirii” de Eric-Emmanuel Schmitt

Next Article
Intre paduri si ape

Lansare de carte: Intre paduri si ape, de Sir Patrick Leigh Fermor

Related Posts

Total
0
Share