fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Premii pentru toata lumea: reduceri garantate + sansa la tragerea la sorti

Incepand de maine, 26 februarie si pana pe 1 martie are loc o noua editie Happy Wishlist. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu conceptul, spunem pe scurt: intri aici, alegi produsele care-ti plac si la care ai vrea reduceri mai mari si le adaugi in “Happy Whislist”. Trebuie sa faci chestia asta in orice zi, pana in ora 13.59. In intervalul 14.00 – 23.59 vei avea timp sa verifici reducerile primite la produsele alese, dar si, evident, sa cumperi ce-ti place.

Reducerile garantate sunt un “premiu” sigur, dar asta nu e tot. Participand in campania Happy Wishlist (adica punandu-ti produse in “happy wishlist”) participi automat si la tragerea la sorti in care poti castiga, la alegere, un epilator Philips sau un aparat electric de ras Philips (aparatele sunt foarte valoroase, aparatul de ras este 1.800 de lei, iar aparatul de epilat 2.000 lei).

Pentru a te familiariza cu campania, click aici pentru a vedea toate detaliile. Nu uita, Happy Wishlist incepe din aceasta noapte, de la ora 00.00. Succes la tombola!

happy-wishlist-elefant

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 25 februarie 2015

Next Article

Lansare de carte - "Facebook. Fabrica de narcisism" de Teodor Baconschi

Related Posts

Total
0
Share