fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Preturi reduse cu pana la 68% la carti bune pentru cei 7 ani de-acasa :)

Pana miercurea viitoare, 16 octombrie, ai la dispozitie peste 150 de carti cu lecturi utile pentru acasa. Reducerile sunt de pana la 68%, iar multe titluri din campanie sunt extrem de interesante. Mai jos ai cateva carti care noua ne-au trezit un mare interes.

Toate cartile din campanie le poti vedea aici.

copiii-invata-ceea-ce-traiesc-educatia-care-insufla-valoriCopiii invata ceea ce traiesc. Educatia care insufla valori, de Dorothy Law Nolte, Rachel Harris

Cartea aceasta preia titlul unui vechi si bine-cunoscut poem pedagogic al lui Dorothy Law Nolte. Preceptele lui au devenit un adevarat cod de comportament in viata de familie pentru generatii intregi de parinti americani.

Vezi aici mai multe detalii

comunicarea-eficienta-cu-copiii-acasa-si-la-scoalaComunicarea eficienta cu copiii. Acasa si la scoala, de Adele Faber, Elaine Mazlish, Lisa Nyberg, Rosalyn Anstine Templeton

Pentru a avea o imagine cat mai completa asupra educatiei unui copil, este necesar sa privim atat la ceea ce se intampla la scoala, cat si dincolo de orele de clasa. Este important sa acordam o atentie egala atat profesorului, cat si parintelui, acesta din urma fiind primul si nelipsitul dascal din viata unui copil. Comportamentul de la scoala al copilului este profund influentat de ceea ce se intampla acasa.

Vezi aici mai multe detalii

desenele-copilului-tau-interpretari-psihologiceDesenele copilului tau. Interpretari psihologice, de Evi Crotti

Desenele copilului tau va ofera nenumarate exemple de desene facute de copii de varsta prescolara si scolara, insotite de explicatii psihologice amanuntite, enuntate simplu, pe intelesul tuturor. Cartea contine si un set de pagini albe, pe care copilul vostru le va putea umple cu propriile desene, precum si patru teste proiective, utile pentru a intelege aspectele cele mai ascunse ale personalitatii infantile: testul figurii umane, testul arborelui, testul casei si testul familiei.

Vezi aici mai multe detalii

familie-si-parenting-mini

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Mincinosul", de Stephen Fry (Editura Humanitas)

Next Article

Lichidare de stocuri la manuale: 25% reducere si transport gratuit

Related Posts

Total
0
Share