fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Promoție Libris: 100 de Comenzi GRATUITE. 100% Discount. Doar astăzi!

comenzi gratuite

Libris ne readuce frumoasa lor promoție prin care oferă 100 de comenzi Gratuite. Dacă ești norocoasă/norocos poți primi gratuit, prin curier, toate cărțile pe care le comanzi astăzi. Promoția este valabilă doar azi, 11 aprilie.

Detalii:

  1. Promotia este valabila in data de 11 aprilie 2019 si are in vedere comenzile plasate in intervalul orar 07:00:01 – 23:59:59.
  2. Comenzile gratuite vor fi alese aleator de catre serverele Libris si vor fi expediate cu ramburs 0, 100% discount, indiferent de valoarea lor in momentul plasarii.
  3. Gratuitatea unei comenzi va fi anuntata printr-un pop-up, in momentul finalizarii ei, deci a accesarii butonului plaseaza comanda.
  4. ATENTIE! SISTEMUL IA IN CALCUL O SINGURA COMANDA/UTILIZATOR, si anume pe prima comanda plasata. Astfel, daca ati plasat o comanda si la finalul ei nu v-a aparut pop-up-ul care sa anunte gratuitatea comenzii, la nicio alta comanda ulterior plasata nu exista posibilitatea ca pop-up-ul sa mai apara, indiferent de statusul primei comenzi (finalizata, anulata etc). In acest caz, mai multe comenzi NU inseamna mai multe sanse de castig!
  5. Pe Libris.ro va fi anuntat in permanenta numarul de comenzi gratuite ramase pana la finalul campaniei.
bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Books50

50% Reducere la peste 40.000 de cărți. Doar azi!

Next Article
Zilele Simonei

Zilele Simonei continuă - azi ai transport gratuit la orice comandă

Related Posts

Total
1
Share