fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Promotie surprinzatoare valabila doar astazi

Cand descoperim campanii si promotii excelente si la altceva in afara de carti cautam sa va anuntam si pe voi, in caz ca aveti nevoie de produsele semnalate sa puteti sa le cumparati mult mai ieftin. Numitorul comun este faptul ca descoperim astfel de campanii in magazinele online in care, de obicei, va trimitem dupa carti :)

Asa se face ca astazi am vazut o campanie cu adevarat surprinzatoare, atat prin amploarea ei, cat si prin reducerile foarte mari. Din pacate campania nu este valabila decat astazi, 10 martie 2015, asa ca trebuie sa va hotarati repejor.

Si ca sa nu va tinem in suspans, promotia suna cam asa: discount minim garantat de 50% la toate articolele de casa si bucatarie de aici. Cum se apropie si Sarbatoarea Pastelui, poate aveti nevoie de ceva formite de prajituri, cozonaci, pasca sau de alte cele trebuincioase unei gospodine cu personalitate. Am vazut in campanie multe lucruri de calitate, iar cu reducerea asta sunt chiar numai bune de luat.

homedeco-elefant-promo

bogdan
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ceai CADOU de la Carturesti la comenzi de peste 50 de lei

Next Article

Doar azi, 10 martie: reduceri de pana la 91% la carti!

Related Posts

Total
0
Share