fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Povesti vorbite la preturi nemaipomenite. 30% reducere la Audiobook-uri Humanitas

Nu ai timp sa citesti? Atunci poate-ti faci timp sa asculti cartea. Fa-ti un calcul cat timp “pierzi” pe drum, in fiecare zi, de acasa pana a birou si retur si poti afla cate carti poti asculta intr-o luna. Sunt deja multe titluri pe piata, destul de diverse, asa ca ai de unde alege.

Pentru astazi va prezentam o promotie de audiobook-uri de la Humanitas. Sunt peste 100 de titluri de audiobook-uri in oferta din care puteti alege, reducerea este de 30%. Promotia este activa pana luni, 10 februarie, dar produsele sunt in limita stocului disponibil.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fhappy-days%252Fcarti%253Fcampaign_id%253D752″]Vezi aici toate audiobook-urile din promotie[/button]

Mai jos aveti cateva titluri care pe noi ne-au incantat:

audiobook_humanitas

 

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Revista Marie Claire vine la inceput de februarie cu inserturi la alegere

Next Article

Romanul "Cantecul de sirena" de Nora Roberts, impreuna cu Libertatea pentru femei

Related Posts

Total
0
Share