fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Radu Paraschivescu, autorul lunii Mai la Libris

Radu Paraschivescu

Libris continuă proiectul său în care fiecare lună este dedicată unui autor român. Cărțile lui Radu Paraschivescu pot fi comandate în luna mai cu reducere de 20%, dar și cu autograful autorului.

Vezi aici cărțile lui Radu Paraschivescu 

Radu Paraschivescu este o personalitate publică inconfundabilă. Cunoscut prin cărțile sale, prin numeroasele traduceri, prin constanta prezență în media, fie presă culturală sau sportivă, fie radio, fie televiziune, prezent chiar și în rețelele sociale cu podcastul Vorbitorincii¸ de exemplu, numele Radu Paraschivescu nu poate fi cuprins printr-o simplă enumerare de roluri asociate multiplele statusuri, la care e obligatoriu să le adăugăm pe cele de profesor, redactor, editor. Din perspectiva Libris, Radu Paraschivescu este, în primul rând, un excelent prozator, traducător și editor, un om al cărții care propune constant lucrări noi, savurate de public

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Supraviețuitorii

Lansare de carte online: Alex Schulman, Supraviețuitorii

Next Article
Skandar și hoțul de unicorni

Skandar și hoțul de unicorni, de A. F. Steadman (Editura Bookzone, 2022)

Related Posts

Total
0
Share