fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cartile merita tot respectul. Pune-le, frumos, in raft

Bookuria incurajeaza nu doar cititul, ci si bunele tratamente fata de carti. Sunt cazuri in care un subiect al unei carti te irita atat de tare incat iti vine sa dai cu cartea de pereti. De ce nu doar cu subiectul? Cartea nu ne-a facut nimic. Este doar mediul prin care povestea ajunge la noi, fie ca ne place, fie ca nu. Fortand putin ideea, daca cititi eBook-uri, va mai vine sa dati cu eBook Readerul de pereti? A? Sigur ca nu…

Asadar, respect cartii. Fie ca este veche, noua, frumoasa, insipida, anosta, bestseller, remarcabila sau ne e cumva indiferenta, cartea trebuie respectata. Si daca nu ne place, nu o citim. O punem frumos in raft, pentru alta data. Sau o facem cadou. Sau incercam sa o valorificam.

O carte aruncata pe jos, sau uitata “pe un colt de noptiera”, nu poate fi o carte fericita. Si ea, la randu-i, trebuie sa socializeze, sa fie printre alte carti. D-aia s-au inventat rafturile pentru carti. Multi ar spune ca inventia asta sub forma de rastel a fost facuta doar pentru a organiza mai bine spatiul, pentru a putea tine cat mai multe carti intr-un loc cat mai mic. Nu e deloc asa. Rafturile au fost inventate ca si casa pentru carti. Sa se simta si ele acasa. Asa ca, aviz amatorilor cititori: cartea lasata aiurea pe o masa este o carte nefericita. Pune-o-n raft! Cred ca o sa facem si o campanie care sa se intituleze chiar asa: “Pune-o-n raft!” :)

Si daca tot vorbim de rafturi, sa nu spuneti ca va tineti cartile aruncate colo-ncotro pentru ca nu aveti rafturi. Na-va rafturi! Si frumoase si ieftine.

biblioteca-5-sertare
Biblioteca Cu 5 Sertare, 59 X 183 X 22 cm. Vezi pretul.
biblioteca-biblo
Biblioteca Biblo, 119 X 119 X 30 cm. Vezi pretul.
biblioteca-joy
Biblioteca Joy, 150 X 153 X 32 cm. Vezi pretul.
biblioteca-max
Biblioteca Max, 58 X 170 X 23 cm. Vezi pretul.
biblioteca-new-york
Biblioteca New York, 111X 76 X 34 cm. Vezi pretul.
biblioteca-ready
Biblioteca Ready, 120 X 163 X 32 cm. Vezi pretul.
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ne plac ghiozdanele "la cheie", echipate cu tot ce avem nevoie

Next Article

Humanitas ne invita la seara Knut Hamsun

Related Posts

Total
0
Share