fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Raportul lui Brodeck”, de Philippe Claudel cu doar 10 lei si transport gratuit

raportul-lui-brodeckCautatorii de carti ieftine si bune nu pot trece peste romanul lui Philippe Claudel, Raportul lui Brodeck. Este o carte extrem de interesanta, mai jos gasiti si o mica descriere a subiectului abordat. Important este ca astazi puteti avea cartea cu doar 9,99 lei si transport gratuit. Reducerea este extrem de generoasa, de 71% si este valabila pana la sfarsitul lunii august.

Cumpara cartea acum cu reducere

Despre carte:

Distins in 2007 cu Premiul Goncourt des Lyceens, romanul Raportul lui Brodeck abordeaza probleme fundamentale ale societatilor din toate timpurile: memoria ca remediu sau ca izvor al suferintei, umanitatea degradata, alteritatea inspaimintatoare.

Alegandu-si drept cadru un sat izolat de munte din perioada de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, romanul descrie imprejurarile si ratiunile ce conduc la un asasinat colectiv, caruia ii cade victima un strain stabilit acolo de cateva luni.

Metafora transparenta a scriitorului, Brodeck, singurul om din sat deprins cu mestesugul cuvintelor, este insarcinat cu redactarea unui raport al evenimentelor, ce devine un pretext pentru nararea propriilor experiente cutremuratoare din lagarele naziste.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cadoul de azi: un magnet haios + transport gratuit la orice carte

Next Article

Lansare la Carturesti: Papa Francisc – „Despre cer si pamant”

Related Posts

Total
0
Share