fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Recomandările zilei – 14 septembrie 2017

Salutare, azi e ziua în care plănuim viitoarele lecturi. Ne ajută mult campania de la Elefant prin care avem acces la mii de cărți la jumătate de preț. Am tot povestit despre campanie, mecanismul e simplu: îți alegi cărțile de aici, iar în pagina de comandă folosești codul de reducere BOOKS50.

Libris ne aduce astăzi o promoție excelentă la cărțile Editurii Trei: Dacă-ți plac și ție cărțile Trei, atunci ai ocazia să-ți comanzi trei cărți și să plătești doar două. Promoția 2+1 Gratuit se găsește aici.

Prietenii de la Cartepedia au o campanie excelentă pentru cei care au ca și îndeletnicire mersul la școală. Au reduceri foarte bune la manuale, rechizite și tot soiul de auxiliare. Le găsești în această pagină.

eMAG are o mulțime de promoții la cărți. Dacă ești în căutarea unei cărți anume, verifică și aici, poți avea surprize dintre cele mai plăcute.


Dacă nu ai terminat de savurat cafeaua de dimineață, ai în continuare și câteva recomandări de articole foarte faine:

Roxana a scris o frumoasă recenzie la cartea Coloana de foc, de Ken Follett. O găsești în galeria noastră de recenzii.

Excelent articolul lui Marius Chivu din Dilema Veche: Povestiri pe muzică de vinil

La Delicatese Literare am citit lucruri frumoase despre o carte interesantă: Lumina pe care am pierdut-o de Jill Santopolo

Mihaela Pascu-Oglindă scrie la Bookaholic despre cartea Pereţi subţiri, de Ana Maria Sandu. Excelentă povestea, o carte pe care ar trebui să te gândești serios să o citești.

Constantin Piștea ne recomandă pe al său blog cartea Miere de Tudor Ganea.

Cam asta ar fi tura de recomandări de astăzi. dacă ai citit un articol deosebit, o recenzie, ne lași linkul într-un comentariu să ne bookurăm mai mulți de el? :)

Să ai o zi frumoasă!

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
books50

50% reducere la peste 40.000 de cărți (doar azi, 14 septembrie 2017)

Next Article

Pianistul Florent Boffard urcă pe scena Festivalului Enescu 2017

Related Posts

Total
1
Share