fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Recomandările zilei – 24 aprilie 2018

Avem și pentru astăzi câteva bune recomandări pentru voi, dragii noștri. Sunt câteva ocazii de neratat prin care vă puteți alege cu niscaiva cărți ieftine și bune, dar și câteva articole pe care ar trebui să le citiți.

Elefant dă astăzi start la campania Best Deal – faci o comandă de orice vrei și Elefant îți dă 50% înapoi sub forma unui voucher. Detalii aici

eMAG a pornit campania Crazy Days în care ne aduce reduceri de până la 50% la zeci de mii de produse. Promoții foarte bune și la cărți, le găsești aici.

Cartepedia continuă ofertele de Ziua Internațională a Cărții și ne dă și astăzi posibilitatea să cumpărăm cărți ieftine, dar și să ne bucurăm de transport gratuitvezi aici ofertele

Jovi ne povestește pe filme-cărți despre 12 amănunte inedite despre artist, pe care le-am aflat din biografia lui David Bowie. Foarte fain articolul, îl citiți aici.

Bogdan-Alexandru Stănescu povestește în Dilema Veche despre cartea Visul numărul 9, de David Mitchell.

Ioana Vighi ne oferă în Hyperliteratura 5 SCUZE DE TOT RÂSUL PE CARE LE FOLOSEȘTI CA SĂ NU CITEȘTI. Foarte, foarte tare articolul. O să vă și distreze puțin, dar o să vă și pună mai mult pe gânduri. Îl citești aici.

 

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Best Deal

Comandă azi cărți și ai 50% reducere (voucher Elefant)

Next Article
Istoria povestită copiilor

Scriitoarea Simona Antonescu în turneu de promovare a seriei Istoria povestită copiilor

Related Posts

Total
1
Share