fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Recomandările zilei – 26 octombrie 2018

Salutare dragelor și dragilor. Cum sunteți în dimineața asta? Matinala cafeluță ar trebui însoțită și de ceva bun de citit. Avem și azi câteva frumoase și interesante recomandări.

Deși e mai veche, recenzia făcută de Ema la cartea POVESTEA UNEI VIEȚI – AHARON APPELFELD tot bună rămâne. Vă recomand să citiți recenzia (aici).

Libris are pentru acest weekend reduceri de până la 50% la cărțile Corint și Leda. Profitați de oferte! – Vezi aici promoțiile

Luisa de la carticafeasitutun ne propune 3 cărți despre știință care te vor ajuta să înțelegi lumea mai bine

Azi e ultima zi cu mari reduceri la Elefant. Se încheie campania Marea Unire a Reducerilor. Vezi cărțile ieftine

Romanul “În lipsa preşedintelui“, semnat de fostul preşedinte american Bill Clinton şi de scriitorul James Patterson (apărut la Editura RAO) este deja în librării. Online îl poți comanda de la Libris.

De citit în adevărul online: INTERVIU Scriitoarea Laura T. Ilea: „În România politica e pâinea de toate zilele. În Canada evadez, iau o gură de aer, uit de politic” (vezi interviul)

:) Scriitorul american Stephen King a vândut unor adolescenţi drepturile de ecranizare a unei povestiri pentru un dolar (adevărul.ro)

Să avem un week-end plăcut!

bogdan
Total
13
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Regasirea virginitatii

Regasirea virginitatii. Noua autobiografie, de Richard Branson (Editura Publica, 2018)

Next Article
Corint și Leda

Weekend cu reduceri de până la 50% la cărțile Corint și Leda

Related Posts

Total
13
Share