fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Redescoperind Drumul Matasii. Din China si muntii Asiei Centrale in Iran si Turcia”, de Colin Thubron

redescoperind-drumul-matasii-din-china-si-muntii-asiei-centrale-in-iran-si-turcia_1_produsO excelenta carte de la Editura Polirom, nou aparuta la sfarsitul anului trecut.

Sa redescoperi astazi Drumul Matasii inseamna sa mergi nu doar pe urmele comertului si armatelor din vechime, ci si ale ideilor, religiilor si inventiilor care au marcat istoria lumii. Calatorind cu autobuzul, camionul, caruta trasa de magari sau pe camile, Colin Thubron a strabatut in opt luni peste 11.000 de kilometri – din inima Chinei pana in muntii Asiei Centrale, din nordul Afganistanului si campiile Iranului pana in Turcia kurda -, explorand o lume veche cuprinsa de efervescenta modernitatii.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti%252Ffictiune%252Fliteratura-contemporana%252Fredescoperind-drumul-matasii-din-china-si-muntii-asiei-centrale-in-iran-si-turcia-216539.html%253Fpleisty_src%253Dwidget”]Cumpara cartea cu reducere de aici[/button]
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Astazi a aparut primul DVD din Colectia "Caruselul Magic"

Next Article

Personalitati culturale nascute in data de 6 ianuarie

Related Posts

Total
0
Share