fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Azi, 3 martie, ai 45% reducere la mii de cărți. Vezi codurile de reducere

Începem primăvara cu cadouri frumoase, dar și cu multe cărți ieftine. Astăzi, 3 martie, avem din nou coduri de reducere prin care putem cumpăra cărți ieftine cu prețuri mai mici de cel puțin 45%. Sunt două coduri de reducere disponibile aici, unul pentru cărțile tipărite și unul pentru eBook-uri. Folosiți-le responsabil și cumpărați-vă cărți pentru toată luna :)

Campania este valabilă doar azi, 3 martie, și are și câteva reguli.

Pentru a beneficia cat mai multi clienti de aceasta promotie, voucherul poate fi folosit o singura data per utilizator, pentru un singur exemplar din aceeasi carte. Valoare maxima a unei comenzi nu poate depasi suma de 1000 lei. Codurile sunt valabile doar in data de 3 martie 2016.

Exceptie de la campanie fac editurile: Adevar Divin,Mix, Art, Arthur, Paladin, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator, Tempus, Vidia, Stanpress, Triumf, Coreus, Sophia, Deisis, Christiana, De suflet, Hamangiu, Institutul European.

reducere

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
otrava iubirii

Lansare de carte: Otrava iubirii, de Eric-Emmanuel Schmitt

Next Article

Inserturi cu Libertatea: revista Creații manuale și cartea Rețeta sănătății perfecte

Related Posts

Total
0
Share