fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reduceri carti: preturi tot mai mici la cartile perfecte pentru cadouri

cadouriSunt cateva librarii online foarte atente la ce se intampla in jurul nostru. Oferta lor, destul de elastica, se pliaza dupa evenimentele din viata fiecaruia, indiferent ca sunt unele comune tuturor (sarbatori oficiale, zile onomastice etc.), dar si in cazul celor proprii (zile de nastere). Asa apar reducerile personalizate, argumente fine de marketing pentru a fideliza cititori, dar si pentru a-i recompensa pe cei care le frecventeaza rafturile virtuale.

Cum suntem in preajma sarbatorilor de iarna, cele mai frumoase momente din an, si de aceasta data reducerile ne imbie sa punem in sacul Mosului cat mai multe carti, jucarii, gadgeturi etc.

Nu cautam sa facem o lista, dar cateva recomandari generale tot va oferim. Asta si pentru ca vrem sa ganditi putin invers: daca tot anul, librarii se straduie sa ne ofere lecturi nemaipomenite si experiente de shopping minunate, de ce sa nu fim si noi, acum, la sfarsit de an, putin atenti si sa ne indreptam atentia spre ce au ei mai bun de oferit? O fac din inima si cu siguranta se bucura la fel ca si noi de fiecare comanda pe care o livreaza cu succes.

Daca va plac, ii gasiti aici:

 

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cafeneaua bookuria (09.12.2013)

Next Article

Omul. Curiozitati. Activitati pentru copii. Puzzle-uri, jocuri, labirinturi (Editura Litera)

Related Posts

Total
0
Share