fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro
elefant.ro

Reduceri de pana la 42% la cartile lui Stephen King

Iubitorii cartilor lui Stephen King au in acest week-end o placuta surpriza pusa la cale de Editura Nemira. Cartile autorului amintit pot fi cumparate cu reduceri de pana a 42%.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=9617003d6&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.nemira.ro%252Fserie-autor-stephen-king”]Vezi aici cartile si reducerile[/button]

Promotia se desfasoara pana la data de 13 ianuarie si nu se cumuleaza cu alte promotii. Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.

stephen_king

Stephen King este o celebritate literara de nivel mondial: a scris peste 40 de romane si sute de povestiri scurte în genurile horror, fantasy, science fiction si thriller psihologic. Cartile sale au devenit aproape toate bestseller si s-au vândut în peste 350 de milioane de exemplare, majoritatea fiind adaptate pentru ecran. Succesului de public i s-a alaturat cel al criticii, Stephen King fiind recompensat, alaturi de numeroase alte premii, cu prestigioasa Medalie pentru Contributii Deosebite în Domeniul Literaturii Americane oferita de National Book Foundation. Venitul anual al lui Stephen King depaseste 40 de milioane de dolari.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Academia Romana a premiat titluri aparute la Editura Universitatii Bucuresti

Next Article

Rasfat de weekend: reduceri de pana la 89% la cele mai cautate carti

Related Posts

Total
0
Share