fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reduceri de pana la 50% la 5.000 de carti pentru copii si rechizite

Librarii iscusiti de la libris tin pasul cu vremurile si pentru ca suntem in ultimele zile de vacanta iti ofera o multime de carti si rechizite la preturi mult scazute. Astfel, 5.000 de carti pentru copii au preturile reduse cu pana la 50% (oricum, mai putin de 25% nu o sa gasesti nicio reducere), iar rechizitele scolare au si ele o reducere de 10% fata de pretul obisnuit. Asa ca daca le faci o vizita poti pleca cu cosul plin, fara sa cheltuiesti prea mult. Si daca te stradui si pui in cos produse de minim 75 de lei o sa primesti comanda acasa, prin curier, fara niciun cost de transport. E din partea casei :)

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=9a6f02fef&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.libris.ro%252Fcarti%252Fcarti-pentru-copii”]Vezi aici cartile pentru copii[/button]

reduceri_libris_rechizite

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cele mai de succes colectii Litera cu pana la 80% reducere

Next Article

Reduceri mari la carti si carticele educative pentru gradinita

Related Posts

Total
0
Share