fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reduceri de până la 50% la cărți pentru copii în engleză

cărți copii englezăLibrăria online Books Express face o treabă excelentă. V-am mai spus asta și cu alte ocazii. Este una dintre cele mai bune librării de carte străină din România, iar cei care se ocupă de business o fac cu mult drag. Îi urmăresc pe facebook, comunică excelent. Îi cunosc și personal, mă bookur de prietenia și atenția lor. Așa că îi promovez cu drag ori de câte ori găsesc lucruri interesante despre ei, sau atunci când au promoții atractive. Și au constant…

Una dintre promoțiile acestei perioade se referă la cărțile pentru copii în engleză. Au mii de volume din care puteți alege ce vă place mai mult, sau ce aveți nevoie pentru cei mici. Găsiți și cărți pentru școală sau pur și simplu pentru amuzamentul celor mici. Reducerile ajung și până la 50%, așa că puteți face și o bună ”afacere” comandând cărți în engleză pentru copii de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Mici opere morale

Dezbatere Humanitas: Mici opere morale, de Giacomo Leopardi

Next Article
Beauty Day

O nouă ediție Beauty Day oferită de Elefant - reduceri de minim 50%!

Related Posts

Total
0
Share