fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reduceri de până la 80% la cărțile Litera de Moș Nicolae

Moș Nicolae

Prietenii de la Litera au nouă campanie cu reduceri și cadouri foarte frumoase. Se apropie Moș Nicolae și tare frumos ar sta lângă ghetuțele copiilor și câteva cărți interesante de la Litera.

Vezi aici toate reducerile

Reducerile ajung până la 80%, iar dacă alegi cărți de minim 169 lei primești și un cadou frumos – un pachet cu 6 cărți de lecturi școlare, dar și transport gratuit.

Pentru cadourile de Moș Nicolae recomandăm și Calendarul de Advent Litera – un minunat set cu 24 de cărticele ce poate fi comandat astăzi cu 40% reducere de aici.

Deschide fiecare carte din Calendarul de Advent, citește aventurile personajelor tale preferate și creează-ți amintiri magice! Calendarul conține 24 de cărți mici, învelite individual în husă de hârtie pentru ca fiecare poveste până la Crăciun să rămână o surpriză! Dimensiunile generoase, conținutul premium și designul festiv fac din acest calendar un cadou minunat de oferit copiilor în așteptarea lui Moș Crăciun!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Marian Nencescu

Editura UZP prezintă: Dialoguri confortabile, de Marian Nencescu

Next Article
Editura Corint

Editura Corint la Gaudeamus 2022

Related Posts

Total
0
Share