fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reduceri duse cu sorcova. Oferte cu până la 50% reducere

Suntem în ultimele zile ale anului 2016. A fost un an extrem de bogat în promoții la cărți, dar nu numai. V-am fost alături pe tot parcursul anului, vom fi aici ți în 2017. Până atunci însă, iată că aproape la cumpăna dintre ani, eMAG ne mai face o ultimă surpriză și ne aduce o nouă campanie de reduceri, Reduceri duse cu sorcova. Este o campanie dedicată celor care nu au apucat să pună în sacul moșului tot ce și-au dorit, dar și celor care acum, pe ultima sută de metri, vor să se bucure de ceva nou și util.

Vezi aici toate reducerile de astăzi

Reduceri cu sorcova este o campanie de reduceri clasică, în ea găsim prețuri bune la toate categoriile de produse. Vorbim aici de electronice și electrocasnice, dar și de cărți, jucării, gadget-uri sau parfumuri, haine, ba chiar și hrană pentru animalele de companie. Am văzut că multe dintre produse au pe lângă reduceri și cadouri prin care eMAG vrea să ne mulțumească pentru achizițiile din acest an.

Dacă nu ești mulțumit/ă cu ce ai primit de la Moș Crăciun, ai ocazia să-ți completezi așteptările la prețuri foarte bune. Sunt multe lucruri ce pot fi cumpărate la jumătate de preț, dar și multe altele care au preț mai bun acum. Să aveți un an nou frumos, cu multe bookurii!

Campania Reduceri duse cu sorcova are o pagină dedicată, o puteți vedea aici.

Reduceri duse cu sorcova

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Peste 5.000 de cărți cu prețuri de până la 10 lei

Next Article
Animale fantastice și unde le poți găsi

Carte CADOU: Animale fantastice și unde le poți găsi, de J.K. Rowling

Related Posts

Total
0
Share