fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reduceri explozive de Black Friday de la Elefant

Elefantul s-a tinut de cuvant si ne ofera astazi un hompeage dragut si bine garnisit cu reduceri extrem de apetisante. Carti, e-books, jucarii, dar si hainute, si-au pelerina magica a reducerilor de Black Friday si ne asteapta  sa le comandam. Sunt carti pentru toate varstele si toate gusturile posibile, multe dintre titluri au reduceri neasteptate, ba chiar nesperate. Merita sa faceti o vizita, sigur va alegeti astazi cu ceva frumos la acest sfarsit de saptamana.

[button target=”_blank” style=”” class=”” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253a%252f%252fwww.elefant.ro%252fbf.html”]Vezi aici toate reducerile[/button]

Mai jos aveti cateva bannere care anunta reducerile (click pe ce ve intereseaza pentru a vedea toate cartile din promotia speciala de Black Friday):

6199_fictiune-adolescenti

Ebooks-beletristica

LITERA-Disney-carte-cu-CD

LITERA-enciclopedii-copii-c

pachete-Litera

POLIROM-chilipir

top-enciclopedii-si-diction

top-gastro-771x331

top-SF-771x331

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Black Friday: Nemira iti ofera cele mai bune carti cu reduceri de pana la 89%

Next Article

Momentul ideal sa-ti cumperi un eBook Reader

Related Posts

Total
0
Share