fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reducerile zilei. 10 martie 2016

reduceriSalutare! Azi avem din nou mai multe posibilități de cumpărat cărți ieftine, așa că o să găsiți mai jos oportunitățile zilei.

Elefantul ne oferă din nou reducerea de 45% la mii de cărți, voucherul îl găsești aici. Tot la elefant am văzut și o categorie foarte intersantă cu noutățile acestei luni.

Libris face o campanie foarte bună la cărțile în limba engleză. Reducerile sunt de până la 35% + transport gratuit. Cărțile din campanie le poți vedea aici. Oferta este valabilă doar azi, 10 martie.

eMAG are și astăzi cărți bune la prețuri mici + o taxă redusă la transport, de doar 9,90 lei. Reducerile sunt în această pagină. Am văzut că au reducere bună și la revelația anului, cartea polițistului Marian Godină.

Dacă-ți plac cărțile scrise de Rodica Ojog-Brașoveanu, Nemira are o promoție excelentă. Îți poți completa colecția cu ce-ți lipsește, reducerile sunt între 55% și 60%. Cărțile le găsești aici.

Multe cărți ieftine am văzut și la Editura Niculescu. Au reduceri permanente și multe cărți pentru școală. Detalii aici.

Altfel, astăzi aveți și un voucher de reducere la jucării. Folosești codul TOYS10415 și ai 25% reducere la orice jucărie de aici. Și pentru că am vorbit de jucării și copii, reduceri foarte bune la mii de produse pentru copii găsești și la excelentul magazin Chicco.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
un pedigri

Un pedigri, de Patrick Modiano

Next Article
noutati

Reduceri foarte bune la noutățile lunii martie

Related Posts

Total
0
Share