fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 10 octombrie 2014

Azi e ziua aia frumoasa, numita vineri, da? :-) Ce ai zice daca ti-ai face piata de sfarsit de saptamana direct din fata calculatorului? Ai acum ocazia sa-ti cumperi aproape orice din supermarket-ul online de la eMAG.

Pentru iubitorii de carti continua Festivalul devoratorilor de carti. Gasiti aici carti cu reduceri ce ajung si pana la 90%. Daca tot vorbim de crti ieftine, te invit sa vezi si reducerile de aici. Sunt multe carti foarte ieftine si, in plus, au si transport gratuit.

Pasionatii de decoratiuni au noi propuneri extrem de frumoase de la vivre. Vedeti campania aici, sunt reduceri dragute la multe categorii de produse. Daca observati ceva lipsuri in bucatarie, trebuie sa vedeti promotiile sfarsitului de saptamana de aici. Aveti de ales dintr-o varietate foarte mare, gasiti chiar tot ce va trebuie.

Hai sa avem si cateva recomandari pentru cei care-si cauta hainute de toamna. De la Kurtmann avem o intreaga colectie de haine de toamna ce vor fi imediat indragite de fashioniste. Le vedeti aici. Daca trebuie sa mergeti la un eveniment curand, trebuie sa vedeti lichidarea de stoc la rochite de ocazie.

Ne oprim aici si va uram un weekend placut!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Marti, 14 octombrie, impreuna cu Libertatea apare ”Adio, iubito”, de Raymond Chandler

Next Article

Castiga un pachet de carti pentru copii oferit de Editura Integral

Related Posts

Total
0
Share