fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reducerile zilei. 11 februarie 2016

reduceriAvem și astăzi câteva oportunități de a ne alege cu cărți ieftine și frumoase, așa că punctăm cu o nouă postare la rubrica noastră de reduceri.

Cea mai importantă promoție este cea de aici, aveți ocazia să reduceți prețul cărților preferate cu 45%. Folosiți codul de reducere, este valabil doar azi.

O altă promoție inetersantă este și de la eMAG, organizată pentru a le oferi tuturor idei minunate de cadouri de Valentine’s Day. Preșuri mici la foarte multe produse, dar și la cărți. Cele mai bune reduceri pot fi văzute aici.

Cei de la Libris au și ei o pagină dedicată cadourilor de Valentine’s Day, sunt sugestii frumoase la cărți, accesorii și muzică. Toate produsele de la Libris sunt livrate prin curier, gratuit. Vezi reducerile

Nemira continuă campania Îndrăgostiți de lectură în care cele mai frumoase cărți au reduceri de până la 70%.

Pentru cei care caută cărți în engleză sau obișnuiesc să citească în limbi străine recomandăm cu bookurie Books Express. Au reduceri foarte bune și în februarie, cele mai ”hot” oferte se găsesc aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
solenoid

Solenoid – cea mai bună carte românească din 2015 la Premiile Bookaholic!

Next Article

CD cu muzică frațuzească, un frumos cadou de la Libris

Related Posts

Total
0
Share