fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reducerile zilei. 12 noiembrie 2014

Smiley BookDe astazi multe magazine online chiar au inceput sa tureze motoarele si ofera reduceri foarte bune la mai multe produse. Se vede ca ne pregatim de Black Friday. Printre ele sunt si multe carti ieftine, asa ca avem ce anunta si astazi :)

In primul rand elefantul are pregatite oferte cu reduceri intre 15% si 77% pentru 9 dintre categoriile prezente aici. In oferta sunt si foarte multe carti bune, asa ca merita sa va uitati putin.

La eMAG sunt promotii foarte bune la carti si in aceasta saptamana. Am vazut, de pilda, biografii celebre cu reduceri de pana la 70%. Sunt preturi foarte bune, in general astfel de carti sunt mai scumpe.

Libris continua promotiile acestei luni si ofera transport gratuit la orice comanda.

Dincolo de carti, daca va cautati o tableta sau un laptop nou ar trebui sa va uitati putin si la campania Crazy Days de la evoMag. Au reduceri foarte bune in aceste zile, remarcabile pe alocuri.

Gospodinele aflate in cautarea unei masini de spalat ar trebui sa verifice si oferta de aici. Sunt reduceri de pana la 400 de lei la unele modele.

La fel de bine va puteti lua si un nou televizor. Sunt reduceri mari la modelele cele mai cautate.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti cu Libertatea: Misery, de Stephen King, de azi, 12 noiembrie

Next Article

Reduceri istorice la... carti de istorie :)

Related Posts

Total
0
Share