fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 14 octombrie 2014

Sugestiile de reduceri de astazi se invart in jurul evenimentului lansat de eMAG. De astazi poti sa-ti faci cumparaturi la preturi mult mai mici, bucurandu-te de oferta din cadrul eMAG Oktoberfest. Sunt reduceri la toate categoriile de produse, asa ca orice ai avea nevoie ai mari sanse sa poti face si o frumoasa economie.

Continuam seria de reduceri cu cateva idei legate de ce ne place noua mai mult: carti. O prima recomandare o facem catre oferta de la libris, in care toate cartile de la Editura Litera au astazi o reducere de minim 50% + transport gratuit. Vezi aici cartile din promotie.

Eelefantul nostru drag a intrat in a doua saptamana de Festival al Devoratorilor de Carti si ne ofera in continuare carti excelente cu reduceri de pana la 90%. Merita sa vedeti reducerile, sunt din categorii diverse la carti foarte bune. Vezi aici campaniile.

Lasam cartile deoparte si va invitam sa vedeti produsele din Outletul Mobexpert de aici. Sute de produse pentru casa va asteapta sa le vedeti si poate sa le si comandati. Foarte multe produse sunt la jumatate de pret si va sunt livrate direct din stoc. Si daca tot va uitati dupa ceva dragut pentru casa, musai sa vedeti si ofertele Vivre. Au mereu lucruri spectaculoase, la preturi corecte. In plus, magazinul Vivre se bucura de o excelenta reputatie online, asa ca puteti comanda fara teama.

Incheiem aici tura de reduceri de astazi si va uram spor la cumparaturi!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Jurnale si memorii de la Humanitas cu pana la 69% reducere

Next Article

Editura Herg Benet lanseaza romanul “Zilele amantilor” de Corina Ozon

Related Posts

Total
0
Share