fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 16 octombrie 2014

Astazi luptam pe doua fronturi. Daca vorbim de reduceri mari si promotii la diverse lucruri, musai trebuie sa vorbim de doua mari campanii pe care vi le recomandam cu bookurie.

Pe de o parte avem campania Oktoberfest de la eMAG, in care gasiti reduceri foarte bune la foarte multe produse. Cum stiti, campaniile eMAG privesc cam toate categoriile pe care ei le promveaza, asa ca veti gasi in campania Oktoberfest reduceri frumoase la carti, electronice, produse pentru casa, ba chiar si hrana pentru animale de companie, dar si multe altele.

De cealalta parte avem campania Elefant Outlet, o promotie foarte buna care se desfasoar doar astazi, 16 octombrie. Bineinteles, sunt foarte multe carti cu reduceri ce ajung si pana la 90%, dar si telefoane mobile, interesante produse din gama Home&Deco, articole pentru copii, jucarii si multe altele.

Va sugerez sa urmariti ambele campanii si sa alegeti cu atentie. Sunt oportunitati frumoase, merita sa va luati ceva dragut. Spor la cumparaturi!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reduceri mari si transport gratuit la cartile lui Orson Scott Card

Next Article

Noi locuri de munca in industria de carte

Related Posts

Total
0
Share