fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reducerile zilei. 18 februarie 2016

reduceriO zi bună pentru achiziționarea de cărți. Sunt mai multe promoții în desfășurare, cam toate magazinele mari pe care le frecventăm ne oferă reduceri pe care ar trebui să le luăm în calcul dacă ne dorim cumpărarea de noi titluri. Cea mai bună afacere pe care o poți face azi este să te folosești de voucher-ul de aici – ai 45% reducere la peste 50.000 de cărți.

Libris continuă seria promoțiilor din această lună și, pe lângă transport gratuit la orice comandă indiferent de valoarea plusează și cu un CD cadou oferit tuturor celor care cumpără de la ei de minim 50 de lei. Cele mai bune promoții de la Libris le găsești în această pagină.

Nemira oferă în această perioadă reduceri foarte mari la pachetele de cărți. Sunt combinații interesante, dar și câteva serii remarcabile. Reducerea este de 55%, așa că n-ar strica să aruncați o privire în această pagină.

Cărțile din colecția Adevărul au prețuri foarte mici în această perioadă. Titlurile care încă mai sunt în stoc pot fi găsite la acest link.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Allen Carr

In sfarsit fara alcool. Metoda usoara a lui Allen Carr

Next Article
concurs Editura Litera

Nu uita să te înscrii la concursul nostru. Litera oferă 30 de cărți romantice

Related Posts

Total
0
Share