fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 2 decembrie 2014

Smiley BookS-a cam terminat cu avalansa de oferte de Black Friday, Cum toata lumea promova reduceri peste reduceri, am luat si noi o mica pauza de la rubrica de fata. De astazi reintram in ritm si va oferim cateva idei frumoase pentru cadourile de Mos Nicolae.

Si incepem, bineinteles, cu carti: libris are cateva promotii foarte bune de la Edituri precum RAO, Nemira sau Corint. Gasiti aici carti foarte frumoase, pe care le primiti acasa prin curier fara niciun const suplimentar de transport.

Campanii foarte bune la carti sunt si aici, la elefant. Gasiti chilipiruri, dar si reduceri foarte mari la atlase pentru copii, carti pentru adolescenti sau biografii celebre. O categorie dedicata venirii lui Mos Nicolae va asteapta cu idei frumoase de cadouri pentru cei mici. Vezi aici campania – sunt carti cu reduceri de pana la 81%.

Daca ai in plan sa iei cadou o tableta, iti sugerez sa te uiti putin si aici. Este o campanie interesanta, cumperi o tableta si primesti inca una gratuit. Cum ar veni, iei una sa o faci cadou, da-ti ramane si tie una :)

In final, daca-ti doresti cu totul altceva in afara de carti sau tableta, gasesti aici promotiile saptamanii. Sunt preturi foarte bune la mai toate categoriile, asa ca daca tot e timpul cadourilor, ai de unde alege! Spor la cumparaturi!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Un gest pentru o viata. O campanie umanitara pentru iubitorii de carti

Next Article

Razvan Petrescu lanseaza “Scrisori catre Mihai”

Related Posts

Total
0
Share