fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reducerile zilei. 20 ianuarie 2015

Smiley BookAstazi avem o portie sanatoasa de reduceri. Cel putin la carti sunt anuntate promotii foarte bune de la mai multe librarii online. Dar nu doar la carti. Magazinele online s-au urnit bine de tot si acum merg toate cu motoarele in plin. Cum a inceput si campania traditionala de reduceri de inceput de an, clar ca si magazinele sunt ajutate de producatori sa aiba oferte foarte bune la tot mai multe produse.

Mai jos aveti o listuta extrem de frecventabila daca urmariti sa va luati niscaiva chestiute noi.

Incepem, bineinteles, cu cartile si semnalam in primul rand campania Happy Day de azi. Sunt peste 7.000 de carti cu preturi foarte mici, transportul este gratuit. Singura problema este ca promotia se incheie la ora 22.00, asa ca trebuie sa va hotarati repejor si sa va luati cateva carti frumoase.

Tot despre carti va mai spun si de campania de lichidari de stocuri de aici. Sunt cateva categorii prin care sa cotrobaiti, o sa gasiti carti cu reduceri de pana la 80%.

La noapte ar trebui sa va culcati putin mai tarziu. Elefantul a anuntat o mega campanie de reduceri, sunt curios sa vad ce produse vor fi si cam care vor fi preturile. De obicei, astfel de campanii nocturne sunt foarte, foarte bune, asa ca amanti putin ora de culcare si stati pe receptie aici incepand cu miezul noptii. Poate o sa aveti surprize placute, cine stie :)

Nici eMAG nu se lasa mai prejos si ne ofera si in aceasta saptamana promotii diverse la mai toate categoriile de produse. Daca nu le-ai vazut inca, da un click aici (nu costa nimic :) si vezi daca te-ntalnesti cu vreo oferta care sa-ti faca cu ochiul.

Pasionatii obiectelor Home&Deco isi pot clati ochii cu chestii foarte frumoase, noutati in campaniile de reduceri de la Vivre. Am vazut cateva decoratiuni interioare surprinzator de placute, la preturi foarte bune.

La final de rubrica, pentru ca stim ca printre cititoarele noastre sunt si multe mamici, va invitam sa vedeti si ofertele Noriel Bebe. Au adus produse noi, au si reduceri dragute. Se aude Hortensia? :0)

Sa aveti o zi placuta si, daca e cazul, spor la cumparaturi!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Happy Day! Peste 7.000 de carti cu mega reduceri. Doar azi, 20 ianuarie

Next Article

Ajutor pentru Irina! Faci si tu o fapta buna?

Related Posts

Total
0
Share