fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reducerile zilei. 21 aprilie 2016

reduceriAstăzi e o zi excelentă pentru cumpărarea de noi cărți. Sunt multe reduceri foarte mari, ofertele vin să sublinieze Ziua Internațională a Cărții și a drepturilor de autor. Așa că avem mai multe posibilități de achiziționare de cărți ieftine astăzi, ba chiar și șanse de primi cărțile pe care le dorim fără niciun cost. Asta pentru cei mai norocoși dintre noi.

Iată reducerile de astăzi, 21 aprilie:

Elefant ne oferă un voucher cu 50% reducere la mii de cărți. Ocazie bună pentru a vă lua cărțile preferate la jumătate de preț. Codul îl găsești aici.

Libris are astăzi o tombolă prin care 20 de norocoși ce plasează astăzi o comandă în librărie vor primi tot ce au comandat fără să mai plătească. Merită să-ți încerci norocul. Mai multe detalii găsești aici.

eMAG sărbătorește cartea prin campania Book Manifest. În oferta magazinului sunt peste 70.000 de titluri, iar reducerile sunt de până la 80%.

Alte reduceri la cărți:

Books-Express – reduceri de până la 70% la cărți în limba engleză. Vezi detalii

Și Okian a re promoții interesante la titluri în limbi străine – Vezi detalii

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
ceasuri wti military edition

Colecția de ceasuri WTI Military Edition - Gazeta Sporturilor

Next Article
ziua internațională a cărții

De Ziua Cărții, Nemira oferă transport gratuit și 50% reducere la noutăți

Related Posts

Total
0
Share