fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 21 octombrie 2015

Smiley BookSalutare dragelor si dragilor. Avem si azi niscaiva promotii de anuntat, asa ca facem apel la rubricuta noastra de reduceri. Daca aveati de gand sa va luati ceva carti frumoase poate va ajuta.

O promotie buna de tot avem aici, unde toate cartile de la Humanitas au reduceri intre 30% si 89%. Promotia este valabila doar azi, 21 octombrie. La orice comanda aveti si transport gratuit.

Reduceri foarte mari am, vazut si in categoria Biografii / Jurnale de aici. Gasiti carti cu pana la 84% mai ieftine, asa ca puteti cheltui doar cativa lei pentru titluri faine.

Tot la capitolul carti ieftine avem si promotia elefantului – 40% reducere garantata de la 20 de edituri. Carti frumoase, pe alese.

Daca aveti nevoie de carti in limba engleza sau alte limbi straine, sunt reduceri bune de tot si la Okian, dar si la Books-express.

Tot la capitolul reduceri importante as pune si articolul nostru de azi referitar la eBook Readere. Daca nu l-ai citit inca, te invit sa o faci aici.

Cam atat despre carti.

Daca tot am cautat preturi bune la eBook Readere, ma-m lovit de mai multe oferte excelente la produse electronice si IT. Sunt campanii frumoase in mai multe magazine, ai mai jos cateva linkuri in cazul in care iti cauti ceva in acest doemniu:

Cam atat pe ziua de azi. Lectura placuta si smart shopping :)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reduceri mari la eBook Readere. Magazine si preturi

Next Article

La Adenium a apărut volumul „Minoritățile în context legislativ internațional”, de Roxana-Alina Petraru

Related Posts

Total
0
Share