fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reducerile zilei. 22 martie 2016

reduceriSalutare, avem și astăzi o mulțime de reduceri la cărți, dar și la multe alte lucrurșoare de care cu siguranță aveți nevoie. Sunt mai multe campanii de reduceri în desfășurare, așa că le vom puncta mai jos pe cele mai importante.

În primul rând, continuă reducerea de cel puțin 45% la mii de cărți, reducere ce poate fi obținută prin folosirea voucherului .

O altă frumoasă campanie cu reduceri mari la cărți se va întâmpla în această noapte. Happy Night vine cu oferte atractive pentru cititori, dar și pentru iubitorii de muzică și filme. Campania se va desfășura toată noaptea, începând cu ora 20.00, până mâine dimineață la ora 08.00. Reducerile le găsiți aici.

eMAG a lansat astăzi o nouă ediție Stock Busters și a anunțat reduceri ce ajung și până la 75%. Am văzut cărți cu reduceri foarte, foarte bune, dar și alte lucruri interesante de care vă puteți bookura la prețuri mici. Pagina campaniei este aici.

O ultimă idee pentru astăzi. Dacă voucherul care oferă 45% reducere la cărți nu vă este de ajuns, aici găsiți 10 edituri care au în ofertă sute de cărți ce pot fi cumpărate la jumătate de preț.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

10 cărți pe care ar trebui să le cumperi azi

Next Article
Lansari Crux Publishing

De la Conan Barbarul la distopie și stele

Related Posts

Total
0
Share