fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 22 octombrie 2014

Hai ca avem si astazi o strasnica portie de reduceri. Sunt oferte foarte interesante in mai multe magazine online, o sa ne oprim la 3 care ne plac foarte mult i de la care cumparam frecvent.

Primul popas il facem in curtea elefantului, mai precis in Outlet Elefant, o campanie de reduceri foarte bune la carti si jucarii, ceasuri, genti si parfumuri, accesorii si decoratiuni pentru casa si bucatarie. Vezi aici reducerile.

Urmatoarea oprire o facem in minunatia de magazin Vivre, daca nu l-ati descoperit inca va invitam sa o faceti cat de repede. O sa gasiti chestii extraordinare pentru casa, la preturi foarte bune. Daca stii magazinul trebuie sa intri si azi aici sa vezi noile campanii.

Ultima recomandare de astazi o facem catre campania eMAG Oktoberfest. Am tot povestit despre campanie, sunt reduceri foarte bune la multe categorii de produse. Si carti, bineinteles.

Spor la cumparaturi!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Raul ascuns" de Giuseppe Berto, o noua carte aparuta la Editura Humanitas

Next Article

Castiga o carte extrem de valoroasa: "Vatican. Toate picturile si frescele vechilor maestri"

Related Posts

Total
0
Share