fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 24 octombrie 2014

Simtiti si voi cum vine asa, usurel, starea de week-end? :D Mai rezistam cateva ore pe baricade si apoi 2 zile de huzur :) Ca sa bifam si rubrica noastra zilnica de idei de reduceri si promotii am facut un mic tur prin librariile online si avem cate ceva de recomandat. In primul rand promotia de aici la cartile de business. Sunt multe titluri extrem de interesante, iar reducerea de 25% + transport gratuit le face si mai interesante.

Apoi, din vizita de aici chiar ne putem alege cu cateva povesti frumoase foc. Sunt carti de la mai multe edituri, cu reduceri foarte mari la sfarsit de saptamana. Vizitati si luati!

Orice carte comandata de la bookia va aduce si un cadou: o carte surpriza. Nu au neaparat cele mai mici preturi, dar daca vreti sa aveti parte de o surpriza vedeti ce puteti comanda de la ei.

Dincolo de carti m-am mai uitat putin si pe la telefoane.Mi-a facut cu ochiul un Samsung Galaxy S3 mini. Are o reducere de 14%, foarte buna pentru un smartphone. Vezi aici pretul si detaliile telefonului.

La final te invit sa descoperi si noile campanii Vivre. Au adus marfa noua, deoebita. Iti poti gasi decoratiuni pentru casa la preturi foarte bune.

Sa avem un week-end placut si spor la cumparaturi!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Seara Vintage la Libraria Humanitas de la Cismigiu

Next Article

Castiga un exemplar din cartea "Secretul tineretii eterne", oferita de Editura Herald

Related Posts

Total
0
Share