fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 25 mai 2016

Sunt câteva frumoase oportunități, astăzi, pentru iubitorii de cărți și nu numai. Sunt câteva campanii cu reduceri generoase, așa că nu aveam cum să le ocolim. Pentru unele găsiți postări dedicate pe blog, altele le punem doar aici.

Începem cu Libris, care are până diseară la 10 o nouă ediție Happy Day, cu reduceri la cărțile pentru copii și jocuri și jucării. Detalii aici

eMAG a lansat astăzi campania eMAGIA Copilăriei, o campanie frumoasă, cu reduceri interesante la tot ce ține de universul copilăriei. Pagina campaniei o găsiți aici.

Nemira oferă reduceri de 30% la Top 100 cărți de luat în vacanță. Sunt multe titluri interesante, vezi tot topul aici.

Pentru mai multe idei de cărți ieftine avem o pagină dedicată în care am adunat cele mai interesante oferte din librăriile online.

Elefantul a adus multe noutăți în secțiunea Outlet. Dacă nu ai mai vizitat-o de mult, fă-o acum. Sunt multe cărți, dar și alte produse ce pot fi cumpărate la preț de chilipir.

Și dacă tot am pomenit de Elefant, azi, 25 mai, ai un voucher în valoare de 30 de lei dacă alegi să-ți cumperi o geantă (sau mai multe) de aici. Achiziția trebuie să fie de minim 289 lei, iar codul voucherului este GEANTA30.

O altă campanie de reduceri care ne-a atras atenția este Summer Sale de la Somproduct. Au acolo multe idei de produse Home & Deco foarte frumoase ce pot fi cumpărate până pe 7 iunie cu până la 50% reducere. Pagina campaniei este aceasta.

Cam atât pentru astăzi. Spor la citit!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Programul Editurii Litera la Bookfest 2016

Next Article

5 remarcabile Enciclopedii vizuale de la Editura Litera

Related Posts

Total
0
Share