fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reducerile zilei. 29 octombrie 2014

Smiley BookEsti bine? Stai la caldurica? :) Bine ai venit la o noua portie de reduceri si promotii.

La evoMag sunt reduceri foarte bune de Halloween, in plus poti castiga si premii foarte interesante: un iPhone 6, dar si vochere de 1.000 de lei. Vezi reducerile si acumuleaza sanse pentru premii.

eMAG vine astazi cu un cod de 10% reducere la mai multe televizoare Smart Samsung. Este vorba de o extrareducere, se aplica si la produsele care au deja reduceri. Codul pe care l-am primit este: 4253-5061-5409-5415. Il poti folosi cu incredere la achizitionarea oricarui televizor Samsung. Trebuie doar sa intri aici sa vezi promotiile.

Elefantul are si astazi reduceri foarte bune la mai multe categorii de produse. Si nu vorbim doar de carti. Daca ai putin timp, uita-te cu atentie la categoria Home & Deco. Sunt produse faine si reduceri foarte, foarte bune.

Iubitorii de carti inca mai pot lua carti ieftine din campaniile acestei luni. Sunt reduceri la mai multe categorii de carti, de la mai multe edituri. Ai de unde alege, ai ce sa citesti.

Iarna pare sa vina mai repede in acest an. Daca nu ai reusit sa-ti cumperi anvelope de iarna, ar trebui sa te grabesti putin. Amenzile sunt mari, nevoia de siguranta si mai mare. Vezi aici promotiile la anvelopele de iarna.

Si pentru ca tot am vorbit de iarna, ar trebui sa te uiti putin prin sifonier sa vezi ce mai ai nevoie. Pentru haine de iarna te invit sa vezi ofertele de aici. Sunt reduceri foarte bune la mai multe haine de iarna.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Happy Wishlist. Reduceri surprinzatoare, doar azi, 29 octombrie 2014

Next Article

eBook Reader Kindle All-New Paperwhite cu 50 de lei reducere

Related Posts

Total
0
Share