fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 3 noiembrie 2014

Smiley BookNe apropiem tot mai mult de traditionalul si spectaculosul eveniment de shopping online Black Friday si deja se simte ca magazinele online incep sa miste rotitele promotiilor, ba pentru a testa piata, ba chiar si pentru a starni piste false pentru competitori. Cine vrea sa observe fenomenul are ce vedea si in acest an. Cine vrea sa si cumpere cate ceva cu siguranta va avea de unde alege, Black Friday 2014 se anunta promitator.

Dar sa lasam discutiile despre Black Friday, vom tot vorbi in aceasta luna si sa ne concentram, punctual, pe reducerile de astazi.

Iubitorii de carti au astazi ocazia de a primi 3 carti CADOU. Nu trebuie decat sa cumperi orice carte de aici (poate sa fie si una de 2-3 lei) si automat vei vedea in cosuld e cumparaturi si pachetul de carti pe care-l primeti GRATUIT.

Daca-ti cauti un nou televizor, gasesti aici mai multe modele SMART, cu reduceri de pana la 40%.

Daca esti cautarea unui anume produs, indiferent care este el, trebuie mai intai sa vezi daca nu-l gasesti in promotiile de aici. S-ar putea sa ai surprize placute si sa faci o mega economie chiar azi.

Pentru cei pasionati de decoratiuni interioare, noile campanii de aici vin cu idei noi, frumoase si utile, la preturi tot mai mici.

Cam atat pentru astazi, spor la cumparaturi!

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura SIGMA lanseaza cartea “Antologie lirica a Cenaclului si Revistei Literare Martisor”

Next Article

Pana la 60% reducere la peste 350 de carti Nemira

Related Posts

Total
0
Share