fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei – 4 octombrie 2016

reduceriSalutare! Avem și astăzi câteva promoții foarte bune la cărți, așa că le semnalăm în rubricuța noastră dedicată reducerilor.

În primul rând, elefantul are astăzi peste 10.000 de produse la jumătate de preț în campania Lucky 50. Sunt multe cărți ieftine, profitați de ocazie. Toate reducerile le găsiți aici.

Nemira are o ofertă excelentă la titlurile hardcover (reduceri ce ajung și până la 50%). Tot la Nemira găsim reduceri foarte bune și la cărțile din colecția Urzeala Tronurilor.

eMAG are o bună campanie cu ”prețuri studențești”. Dacă ești student/ă cu siguranță mai ai nevoie de câte ceva. Reducerile sunt aici.

Tot la eMAG găsim și multe cărți cu preț redus. Am văzut că au peste 18.000 de titluri în promoție, vă puteți găsi ceva drăguț de citit.

Cărturești vinde de astăzi, și online, noua carte scrisă de cunoscutul chef Adrian Hădean. Cartea #24centimetri poate fi comandată de aici.

Libris continuă lichidările de stocuri la cărțile Humanitas. Multe titluri cu reduceri foarte mari și transport gratuit. Le găsiți aici.

Dacă aveți nevoie de o carte în engleză, cele mai mari șanse sunt să o găsiți la Books Express. Au și reduceri foarte bune la mai multe categorii de cărți.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
profesorul meu

Profesorul meu, Eroul meu! - o nouă campanie Litera

Next Article
reducere

WOW Libris: minim 50% reducere la peste 5.000 de cărți

Related Posts

Total
0
Share