fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 5 ianuarie 2015

Smiley BookDaca mai sunteti inca prin vacanta, felicitari. Noi, de astazi am reintrat in programul normal de lucru. Parca e placuta dimineata la birou, dupa aproape doua saptamani de vacanta :) Ca sa nu ne plictisim am dat navala prin magazinele online favorite in cautare dupa reduceri si chestii spectaculoase. Nu am gasit ceva neaparat memorabil, pesemne lumea inca nu s-a apucat serios de lucru, dar ne-au atras atentia lichidarile de stocuri de la eMAG.

Vanatorii de chilipiruri ar trebui sa fie putin atenti, intr-o astfel de campanie de lichidari de stocuri se gasesc produse interesante cu preturi mult mai mici decat de obicei. Cu siguranta sunt stocurile facute pentru cadourile de sarbatori, ce nu s-a vandut atunci are acum un pret special. Sunt multe reduceri, aveti de unde alege, bineinteles daca si aveti nevoie de ce se afla pe acolo. Spor la cumparaturi!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Unsprezece cărţi, şase week-end-uri, cinci zile

Next Article

Revista Cariere angajeaza tehnoredactor / grafician

Related Posts

Total
0
Share