fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 7 ianuarie 2015

Smiley BookIncet, incet incep sa se dezmorteasca librariile online, dar si editurile. Asteptam sa vedem care sunt noutatile acestui an, care vor fi primele carti publicate. Pana atunci ne bucuram de reducerile la carti oferite de cele mai cunoscute librarii online.

Asa cum spuneam si astazi, libris ne aduce o promotie cu reduceri la peste 17.000 de titluri. In campanie sunt carti de la 12 edituri. Pentru a vedea reducerile click aici.

Elefantul isi continua seria reducerilor la tot ce misca la ei prin site. Bineinteles sunt si foarte multe carti, dar nu numai. Merita sa va uitati putin pe aici, prin pagina dedicata reducerilor.

Nu in ultimul rand, recomandam cu bookurie campania de inceput de an de la eMAG. Sunt reduceri frumoase la multe lucruri interesante. Asa ca daca aveti nevoie de un laptop nou, o tableta, un televizor, ba chiar si un aspirator, le gasiti aici. Sunt si carti cu reducere si transport gratuit si nu putine.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Adenium da startul celei de-a III-a editii a Concursului de Debut

Next Article

30% reducere la seria "Jurnalul meu haios" de Jim Benton (5 carti)

Related Posts

Total
0
Share