fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reducerile zilei. 8 octombrie 2014

Inca de la inceput, nu putem sa ignoram evenimentul zilei: “Noaptea alba de shopping”, de la elefant. In aceasta noapte mii de produse vor avea preturi mult mai mici, sunt anuntate reduceri ce ajung si pana la 90%. Sunt vizate mai multe categorii de produse, bineinteles ca si carti. Intra aici si vezi ce ti-ai dori. Evenimentul incepe la ora 8 seara si tine pana maine dimineata la 8.

Pentru cei mici semnalam o promotie excelenta la jucariile si jocurile Lego. Pe langa reduceri la unele jocuri primiti si cate un cadou. Le descoperiti aici

Daca simti nevoia sa schimbi decorul in casa, iti sugeram Mobilierul Adore – il poti avea cu 30% reducere. Daca te intereseaza mai multe decoratiuni pentru casa ar trebui sa vezi noile campanii Vivre. Sunt produse excelente la preturi foarte bune. In plus, o sa descoperi cateva categorii cu produse ce pot ajunge la tine in 24 de ore.

Asa cum ne-am obisnuit, trebuie sa avem o recomandare si pentru doamnele si domnisoarele pasionate de hainute frumoase. Astazi va indrumam sa vedeti noile modele de rochite de aici. Sunt reduceri foarte bune, iar magazinul incepe sa devina din ce in ce mai popular.

Cam atat pentru astazi. Nu uitati de “Noaptea alba de shopping”. Ne vedem maine cu o noua serie de reduceri. Spor la cumparaturi!

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Mic manual de cautat carti ieftine

Next Article

Carti ieftine: s-au intors reducerile la literatura. Ai si transport gratuit

Related Posts

Total
0
Share