fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Regatul, de Jo Nesbo (Editura Trei, 2021)

Regatul

Jo Nesbø, autorul cărții Regatul, este muzician, compozitor și economist, precum și unul dintre cei mai apreciați autori de romane polițiste din întreaga lume.

Cărțile lui au fost traduse în 50 de limbi, s-au vândut în peste 50 de milioane de exemplare și au fost recompensate cu numeroase premii internaționale, printre care The Riverton Prize, CWA International Dagger Award, The Glass Key Award.

La Editura Trei, au apărut romanele Fiul, Vânătorii de capete, duologia Sânge pe zăpadă și Soare în miez de noapte, precum și primele cinci volume din seria Harry Hole: Liliacul, Cărăbușii, Pasărea cu piept roșu, Nemesis și Steaua diavolului.

Vezi aici cărțile scrise de Jo Nesbo.

Născut într-un orășel de munte, Roy nu s-a gândit niciodată să-l părăsească, în timp ce fratele său pe nume Carl abia aștepta să lase în urmă trecutul dureros și să înceapă o nouă viața altundeva. Deși Roy este înclinat să creadă că fratele lui mai mic nu se va mai întoarce în locul copilăriei lor, Carl vine cu soția lui misterioasă și doresc să își deschidă o afacere.

„Nu l-am putut lăsa din mână. Original și plin de suspans.“ – Stephen King

„În Regatul găsești toate tensiunile întunecate și violente dintre frați pe care le-ai aștepta de la acest maestru al thrillerului nordic. De asemenea, romanul lui Nesbø vorbește despre iluziile pierdute ale unei familii, într-o impresionantă construcție narativă.“ – Kirkus Reviews

„Ritmul poveștii crește în intensitate până când Roy, unul dintre protagoniști, este înghițit în vârtejul propriei vieți.“ – The New York Times Book Review

Liniștea ce domnea în acele locuri până să reapară Carl este tulburată de tensiuni mocnite și, mai mult, secrete îngropate încep să iasă la iveală.

Roy este din ce în ce mai atras de Shannon, soția fratelui lui, ceea ce va avea urmări devastatoare și va duce spre un lung șir de evenimente nefaste.

Cartea Regatul, de Jo Nesbø a apărut la editura Trei și poate fi comandată cu reducere de la Librex sau Elefant.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Nikos Kazantzakis

Lista Silviei: 7 cărți de Nikos Kazantzakis

Next Article
Automutilarea

O istorie culturală. Automutilarea, de Sarah Chaney (Editura Paideia, 2021)

Related Posts

Total
0
Share