fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Revoluția prețurilor la eMAG – reduceri bune și la cărți!

De astăzi și până pe 22 septembrie, eMAG are o nouă campanie de reduceri – Revoluția prețurilor. E genul ăla de campanie din care te poți alege cu lucruri frumoase și utile la prețuri foarte bune, eMAG a anunțat că are reduceri de până la 50% la mii de produse. M-am uitat puțin prin campanie și am văzut că sunt reduceri atractive și la cărți, așa că puteți profita de ocazie să vă mai luați ceva interesant de citit.

Cărțile din campania Revoluția prețurilor le găsești în această pagină.

Ca și în alte cazuri, când vorbim de mari reduceri la eMAG ne gândim în primul rând la produse IT și electrocasnice. Așța că dacă urmărești să-ți cumperi în această perioadă un frigider nou, un televizor, laptop, tabletă sau telefon, există șanse mari să le poți cumpăra mult mai ieftin.

Bineînțeles, cele mai mari reduceri sunt și cele care se vor epuiza cel mai repede, așa că dacă-ți dorești ceva, intră aici și vezi dacă Revoluția prețurilor este și pentru tine :)

Revoluția prețurilor

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
India secretă

India secretă, de Paul Brunton

Next Article
transport gratuit

Transport gratuit la orice carte de la Elefant (ofertă valabilă azi, 20 septembrie 2016)

Related Posts

Total
0
Share