fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Să bați din palme cu o singură mână, de Richard Flanagan

Sa bati din palme cu o singura manaEditura Litera ne aduce un nou titlu în Colecția Clasici Contemporani. Este vorba de Să bați din palme cu o singură mână, de Richard Flanagan, o carte cumva stranie, dar și deosebit de frumoasă, scrisă într-un stil unic. Și ca să te convingi de frumusețea acestei cărți, mulțumită Editurii Litera, îți oferim un fragment convingător :) Citește fragmentul.

Cartea Să bați din palme cu o singură mână, de Richard Flanagan poate fi cumpărată și online de la Editura Litera sau Elefant.

Într-o noapte geroasă din 1954, o femeie coboară treptele barăcii unde spera să înceapă o nouă viață și dispare în iarna australiană, lăsând în memoria Sonjei, fiica ei de trei ani, doar ecoul unui cântec de leagăn. Treizeci și cinci de ani mai târziu, Sonja se întoarce în locurile copilăriei, vrând să înțeleagă motivele acestui abandon. Își întâlnește tatăl, a cărui cumplită furie a alungat-o de acasă, și trebuie să înfrunte demonii trecutului ce i-a bântuit părinții: ororile ocupației naziste din Slovenia, țara ei de origine.

Să bați din palme cu o singură mână zugrăvește barbaria unei lumi vechi și asprimea unei țări noi, unde destine fără speranță caută să se răscumpere prin iubire.

„De la începutul de o stranie frumusețe la finalul impresionant, iată o poveste sfâșietoare, țesută cu măiestrie.” Literary Review

„Flanagan insuflă acestei povești australiene o sensibilitate est-europeană à la Milan Kundera… Să bați din palme cu o singură mână este un roman menit să devină clasic.” Sunday Herald Sun

„Obsedant și de neuitat.” – The Canberra Times

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Primăvara femeilor

Cărți ieftine și multe alte idei de cadouri în campania Primăvara femeilor de la eMAG

Next Article
jucarii

Dacă tot avem azi cărți ieftine, de ce să nu avem și jucării sau parfumuri? :)

Related Posts

Total
0
Share