fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Sa gatiti bine! 50% reducere la celebra Carte de bucate a Sandei Marin

O editie de acum hat ani inca o mai avem si noi prin biblioteca. Si ne este de folos. Noua cand mancam prajiturile, iar bunicii cand cauta sa-si mai aduca aminte cum se fac. Si asa spunem “saru’mana pentru masa” si bunicii si Sandei Marin.

Cand am aflat ca oricine poate avea aceasta carte cu neverosimila suma de 7,5 lei (atat este cu reducerea de 50% aplicata) ne-am zis ca trebuie sa o anuntam aici, repede, cu bookurie.

Asa ca pentru toate gospodinele, si nu numai, lansam invitatia de a citi si aplica minunatele retete imaginate si verificate de Sanda Marin.

Pentru a cumpara cartea cu doar 7,5 lei click aici

Despre carte:

In cei aproape 70 de ani de cand domneste, nedetronata de nimeni, in bucatariile noastre, Sanda Marin a ajuns sa insemne pentru romani gustul mancarii de acasa.

Scrisa de o autoare care nu mai are nevoie de nici o recomandare, cartea de fata cuprinde feluri traditionale romanesti, apreciate si intrate in obisnuinta poporului nostru, fiind astfel un indreptar culinar ale carui preocupari s-au limitat la satisfacerea cerintelor organoleptice (gust, aspect, miros) ale consumatorului.

Retetele complete, detaliat prezentate, ce nu necesita aportul creativ al gospodinei pentru a da rezultatele scontate

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eveniment. Humanitas va invita la Serile Italiene

Next Article
Andrei Plesu

Parabolele lui Iisus. Adevarul ca poveste, de Andrei Plesu (Editura Humanitas)

Related Posts

Total
0
Share