fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Să nu ne facem de râs în fața furnicilor, de Iv cel Naiv (Editura Trei, 2021)

Să nu ne facem de râs în fața furnicilor

Misteriosul Iv cel Naiv debutează în proză cu volumul Să nu ne facem de râs în fața furnicilor, apărut la Editura Trei. Până acum inginerul român alias Iv cel Naiv ne-a lăsat să ne familiarizăm în voie cu poezia lui fermecătoare în volumele “Scrisori de lângă tine”, “Cartea săruturilor“, “16 poezii de iubire pe care mi le-aș fi scris mie dacă aș fi fost tu”, “Nesfârșesc”, “Uibesc” sau “Versez”.

O fetiță isteață pe nume Amanda începe să își pună fel de fel de întrebări. Ea nu se înțelege prea bine cu părinții și merge până acolo unde începe să se întrebe dacă sunt sau nu părinții ei adevărați.

Așa începe aventura ei de detectiv pentru că are o misiune importantă, deci nu trebuie să piardă nici un amănunt din vedere. Își chestionează rudele, vecinii, colegii și apropiații și caută peste tot indicii. Merge chiar mai departe cu analiza ei minuțioasă, bănuind chiar implicarea armatei SUA și un experiment genetic.

La cei doisprezece ani împliniți, fetița cu două codițe împletite și cu o sută optzeci și nouă de pistrui, caută prietenia, caută iubirea și încearcă să înțeleagă care este locul ei în lume.

Așa află multe lucruri interesante despre oamenii cu care se întâlnește, dar cel mai important moment al investigației ei este că află lucruri despre lumea ei.

Va reuși Amanda să descopere ceea ce dorea să afle cu adevărat sau un răspuns va constitui o nouă întrebare în lumea ei amestecată de speranțe și temeri?

Cartea Să nu ne facem de râs în fața furnicilor, de Iv cel Naiv poate fi cumpărată online de la Elefant, Libris sau Cartepedia.

Și, să nu uit, dacă doriți să fiți și voi detectivi, puteți să vedeți în ce proiecte vesele este implicat Iv cel Naiv, accesând ivcelnaiv.ro

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
BOOKS50

Minim 50% reducere la mii de cărți. Books50 este activ!

Next Article
Familia Șoricel sub clar de lună

Familia Șoricel sub clar de lună, de Kazuo Iwamura (Editura Cartea Copiilor, 2021)

Related Posts

Total
0
Share